Standbeeld Kylie Minogue

Standbeeld Kylie Minogue

door Getaway Travel

Kylie Minogue heeft een eigen standbeeld! De popdiva is een van de beroemdste Australiërs van dit moment en een vereeuwiging van haar sterrendom moest er zou er komen in haar geboortestad Melbourne. Deze stad is namelijk bezig met de Australische variant van de beroemde Hollywood Walk of Fame: de Variety Entertainers of the Century. Elk jaar komen er nieuwe Aussie helden bij.

De sterrenroute ligt in de nieuwe hotspot van de stad: de Docklands.

ZELF NAAR Australie?

Bekijk alle 122 reizen naar Australie

Organisator Norm Hotton zegt dat de wereldberoemde zangeres van hits als 'Can't get you out of my head' en 'Spinning around' - die in 2006 een gevecht tegen borstkanker voerde - een voorbeeld is voor iedereen.

Kylie is in de Docklands te zien in een sexy danspose en ze is gekleed in haar bekende, weinig verhullende hotpants. Beeldhouwer Peter Corlett is drie maanden bezig geweest met het beeld. De zangeres zelf heeft niet maandenlang in haar danspose stil hoeven staan. Hiervoor werd namelijk, zoals een echte ster betaamt, een body double ingehuurd.

Corlett vond zijn Kylie look-a-like in een café in de winkel- en uitgaansstraat Brunswick Street in Melbourne. Sophia James zei dat ze altijd al een grote fan van Kylie was en was dan ook zeer vereerd even voor een nep-Kylie door het leven te gaan.

Sophia: "When I was younger I always tried to hide my bottom which is quite curvy, like hers. I'm glad singers like Kylie and J.Lo have made it fashionable to have some curves." Wel vond ze het een ietwat vreemd gezicht om uiteindelijk haar eigen lichaam te zien met het hoofd, de handen en voeten van de de beroemde zangeres.

Het bronzen beeld van Kylie en andere Australische sterren zijn te zien als de Variety Entertainers of the Century in de Docklands, direct ten westen van centrum van Melbourne.

Reizen Australie

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors