Populaire series

Populaire series

door Getaway Travel

De Australische televisie heeft veel klassiekers voortgebracht. Ook nu kun je op de Nederlandse televisie genieten van twee topseries. Love my Way enMcLeod's Daughters zijn de nieuwste aanwinsten.

Love my Way

Love my Way is sinds kort in Nederland te zien, maar draait al sinds 2004 in Australië. Daar heeft de serie al drie jaar achter elkaar de prijs voor beste televisiedrama uit Australië gewonnen. De serie gaat over een groepje dertigers die nog steeds niet weten hoe ze met het leven om moet gaan. Het speelt zich af in Malabar, een voorstad van Sydney. Drie mannen en twee vrouwen met explosieve karakters proberen om te gaan met liefde, haat, jaloezie, leugens en woede.

ZELF NAAR Australie?

Bekijk alle 123 reizen naar Australie

Het was voor het publiek een beetje wennen toen ze de serie voor het eerst op tv zagen, want in Australië is er nog nooit een programma geweest waarin zoveel scheldwoorden, drugsgebruik en seks voorkomt.

McLeod's Daughters

Een serie die in Nederland vorig jaar al goed is ontvangen is McLeod's Daugthers. Het verhaal is bedacht door Posie Graeme-Evans. Hoewel ze zelf in Sydney woont is Posie verliefd op het Zuid-Australische landschap. Het verhaal voor de serie bedacht ze naar aanleiding van anekdotes van haar vriendinnen die in deze regio wonen.

De televisiehit gaat over de dochters van Jack McLeod, die de boerderij Drovers Run, na zijn overlijden proberen te runnen. De relatie tussen de zussen, die niet samen zijn opgegroeid, moet groeien en dit volg je tegen een schitterende achtergrond van een historische huis en uitgestrekte landschappen.

Drovers Run is opgenomen op een echte boerderij in de buurt van Adelaide. Het huis is 150 jaar oud en ook de scènes die zich in het huis afspelen, zijn daar werkelijk opgenomen. In Australië kun je verschillende toers naar de set van McLeod's Daughters boeken. Hoewel je het huis zelf niet in mag, krijg je wel het echte Australische boerenleven gevoel.

Reizen Australie

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors