Fotoboek over de outback

Fotoboek over de outback

door Getaway Travel

De Nederlandse topfotograaf Thijs Heslenfeld reisde met zijn fototoestel door de immense outback van Australië. Heslenfeld doorsneed het rode continent in twee maanden, van zuid naar noord. Onderweg zag hij prachtige natuur en ontmoette hij mensen voor wie het doodnormaal is dat de buren meer dan een dag rijden verderop wonen.

Eindeloze woestijnen, extreme hitte en droogte, geen mens te bekennen. Australië is één van de dunst bevolkte landen, de outback één van de meest afgelegen plekken ter wereld. Heslenfeld reisde 10.000 kilometer over onverharde wegen en tracks met een fourwheeldrive, door de meest afgelegen gebieden.

ZELF NAAR Australie?

Bekijk alle 122 reizen naar Australie

Het fotoboek Hot - life in the Australian outback is het resultaat van zijn reis. Een overzicht van alles wat hem onderweg raakte. Mensen, wilde dieren, insecten en de horizon. De beelden gaan over de schoonheid van het leven daar: een verhaal van ongekende vrijheid, maar ook van ongekende verlatenheid.

'Hot' is de opvolger van het succesvolle Cold -sailing to Antartica. Dit is één van de best verkochte Nederlandse fotoboeken van 2008.

De limited edition komt met een handtekening van de fotograaf en een klein stukje outback, zand dat Heslenfeld meenam van de plaats waar hij een bijzondere foto maakte van twee parende kevers.

Reizen Australie

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors