25 wereldroutes van Floortje Dessing

25 wereldroutes van Floortje Dessing

door Getaway Travel

'Over twintig jaar zul je teleurgestelder zijn over de dingen die je niet gedaan hebt dan over de dingen die je wel gedaan hebt. Dus gooi de trossen los. Zeil weg uit de veilige haven. Vang de wind in je zeilen. Verken. Droom. Ontdek.' Mark Twain

Voor iedereen die van reizen houdt heeft Floortje Dessing wederom een keuze gemaakt uit alle bijzondere en indrukwekkende reizen die ze tot nu toe gemaakt heeft. Soms dichtbij, maar vaak ver weg. En daar waar de ene reis slechts een kleine afstand beslaat, gaat de andere de halve wereld over.

ZELF NAAR Australie?

Bekijk alle 120 reizen naar Australie

Wereldroutes per luxe trein, minibus of terreinwagen, maar ook per speedboot, op een afgetrapte fiets, in een hevig schuddend vliegtuig of per Russisch onderzoeksschip. Reizen die je het gevoel geven dat je leeft en dat geen dag hetzelfde is, maar waarbij je jezelf ook af en toe afvraagt waar je aan begonnen bent.

Met '25 wereldroutes die je gedaan moet hebben' doe je niet alleen ideeën op voor mooie bestemmingen overal ter wereld, maar je neemt tegelijk een kijkje in Floortjes persoonlijke belevenissen. Ze hoopt je dan ook te inspireren om op pad te gaan!

Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar de stichting Share Trade, die zich inzet voor het promoten van fair-trade kleding in Nederland.

Reizen Australie

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors