Desert Park Jouw vakantie naar Australië begint hier!

Desert Park

door Getaway Travel

Als je alles te weten wilt komen over de Outback voordat je de woestijn in trekt, bezoek dan het Alice Springs Desert Park. Dit park ligt ten westen van Alice Springs en is de ideale kennismaking met al het bijzonders en unieks dat de Outback je te bieden heeft.

Nagebootste habitat

Het is een interessant en vindingrijk park waar men habitat heeft nagebootst. Zo loop je door bosgebieden, langs woestijnrivieren en over zandgronden. Ook kun je hier verschillende typische dieren van de Outback tegenkomen die normaal nauwelijks te zien zijn. Zo kun je bijvoorbeeld in het Nocturnal House nachtdieren in actie zien.

ZELF NAAR Alice Springs?

Bekijk alle 43 reizen naar Alice Springs

Alice Springs Desert Park ligt ten westen van Alice Springs, zo'n tien minuten rijden vanuit het centrum, op Larapinta Drive. Er zijn verschillende touroperators die vervoer naar en tickets voor het park regelen.

Desert Park zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Australië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Australië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Australië Desk!

Reizen Alice Springs

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors