Bushtucker Tour

Bushtucker Tour

door Getaway Travel

Wil je de echte Outback zien, voelen en proeven? Ga dan op avontuur met een Aussie bushtucker! Een bushtucker is de boswachter van de Australische Outback. Hij kan je alles vertellen.

Aboriginal community

In Wallace Rockhole, ten oosten van Alice Springs in Northern Territory, kun je een tour doen met een bushtucker.

ZELF NAAR Northern Territory?

Bekijk alle 51 reizen naar Northern Territory

Wallace Rockhole is een Western Aranda Aboriginal Community. Hier leer je alles over het leven in de Outback en de Aboriginalcultuur. Zo zie je verschillende Aboriginal rotstekeningen, de flora en fauna in de Outback en leer je zelfs welke medicijnen er in de bush worden gevonden en gebruikt.

Op verkenningstocht

Op dit immense terrein kun je in een cabin logeren of op de camping. Tijdens je verkenningstocht met de bushtucker wordt je in alle vroegte meegenomen voor een wandeling in de omgeving. De bushtucker legt je alles uit over de natuur, de geschiedenis en de symboliek van de Aboriginal rotstekeningen.

Maar ook word je een originele bushtucker lunch voorgeschoteld voor het ultieme Outbackgevoel. Je krijgt dan onder andere billy tea, damper (een soort brood) en kangoeroevlees voorgeschoteld. Hier heb je de kans om de enige echte Australische kangoeroestaart te proeven!

Reizen Northern Territory

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors