Culinair Perth

Culinair Perth

door Getaway Travel

Naast de prachtige stranden, het zonnige klimaat en de kleinschalige ambiance heeft Perth een van de meest uitgebreide keukens van Australië. De stad claimt het grootste aantal restaurants per hoofd van de bevolking te hebben.

Door de grote etnische diversiteit is er een uitgebreide keuze aan restaurants: Aziatische, mediterrane en fusionrestaurants schieten als paddestoelen uit de grond. Voor alle smaken en budgetten is er wel iets te krijgen.

ZELF NAAR Australie?

Bekijk alle 123 reizen naar Australie

Vers fruit en zeevruchten

De ligging aan zee staat garant voor het beste en meest verse voedsel dat de zee te bieden heeft en vers fruit en groente wordt dagelijks vanuit het achterland aangevoerd. In het centrum zijn de meeste restaurants te vinden rond Murray en Milligan Street. In St. Martins Tower kun je op de 33e verdieping eten met een fenomenaal uitzicht over de stad!

Buiten het centrum zijn Northbridge en Subiaco dé wijken waar je geweldige restaurants vindt. Zo is Subiaco de plek van Perth's happy few en hier wisselen chique eetgelegenheden, galeries en designer shops elkaar af.

Net buiten Perth ligt het charmante Fremantle, dat ook wel het San Francisco van Australië wordt genoemd. In deze laid-back plaats vliegen namen als Paesano's, Rossini's en Luigi's je om de oren en vind je vele culinaire hoogstandjes. Kortom, voor een verse pasta of pittige pizza ben je hier aan het juiste adres.

Let op: eet op tijd want na 22:00 is het lastig nog ergens een maaltijd te krijgen. In uitgaanswijk Northbridge heb je nog wel kans een hapje te scoren.

Reizen Australie

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors