Stage lopen in Australie

Stage lopen in Australie

Ontdek Australië met een buitenlandse stage! Kangoeroes zien? Heerlijk eten en drinken? Of toch het fascinerende landschap ontdekken? Australië heeft ongekende mogelijkheden!

Waarom een stage in Australië?

Tijdens je stageperiode krijg je bij de meeste bedrijven ook de kans het land te ontdekken, want op hun land zijn de Aussies zeer trots. Het op zes na grootste land ter wereld heeft zeer uitgebreide flora en fauna, maar daarnaast ook schitterende ecosystemen. Droge vlakten worden afgewisseld met rijke groene gebieden. Ook heeft Australië natuurlijk de welbekende koraalriffen, die zeker een bezoek waard zijn. Welke studierichting je ook hebt en wat je doel ook is: een stage in Australië heeft al bij veel studenten voor een mooie werkervaring gezorgd.

ZELF NAAR Australie?

Bekijk alle 123 reizen naar Australie

Wat een buitenlandse stage biedt

Australië is een groot land met meerdere universiteitssteden. Dat heeft tot gevolg dat er talloze richtingen zijn waarin je stage kunt lopen. Het maakt niet veel uit welke studierichting je volgt, in Australië zijn zowel stages voor makelaars als voor forensisch onderzoekers in spe te vinden. Je stageperiode laat je een tijdje proeven aan het werkveld waarin je straks werkzaam gaat zijn. Je leert collega's kennen, krijgt concrete opdrachten en staat steeds voor een nieuwe uitdaging.

Het feit dat jouw stage in Australië is, heeft tot gevolg dat je ook je Engels nog eens perfectioneert. Een stage in het buitenland is een fantastische ervaring die je een frisse blik op je toekomst geeft. Een andere omgeving, een van de bruisende steden (bijvoorbeeld Brisbane, Sydney, Melbourne of Perth), een bijzondere cultuur en nieuwe collega's, kennissen en vrienden maken je stage compleet.

Je leven tijdens een stage in Australië

Ben je eenmaal gevestigd in de Australische stad van jouw keuze, dan begint je leven aan de andere kant van de wereld pas echt! Als stagiair leer je medestudenten vaak eenvoudig en snel kennen en vaak wordt dat gemakkelijker gemaakt doordat er leuke activiteiten georganiseerd worden.

Door een stage in het buitenland te regelen bij een bemiddelingsbureau, zorg je voor extra zekerheid. Tip: Stagehuis.nl heeft kantoren in Australië en Nieuw-Zeeland, waardoor de begeleiding zeer goed verzorgd is! Stagehuis verzorgt je stage van begin tot eind en de kantoren zijn heel fijn als je stage loopt aan de andere kant van de wereld. Heb je begeleiding, hulp of steun nodig, wend je dan tot deze kantoren.

Je stage regelen

Het regelen van een stage in Australië heeft soms nogal wat voeten in aarde. Het belangrijkste hierbij is het regelen van een stageplaats. Dit kan je zelf regelen, maar het blijkt vaak lastig een kwalitatief goede plek te vinden. Stagebemiddelingsbureaus helpen je hierbij. Deze bureaus hebben veel ervaring met het regelen van buitenlandse stages en hebben een groot aanbod aan stageplaatsen.

Naast je stageplaats moet je ook vliegtickets, visa en een of meerdere accommodaties vastleggen. Vooral als je voor het eerst op een verre reis gaat, is het lastig dit allemaal zelf te regelen. Ook daarom is het prettig om een bemiddelingsbureau in de arm te nemen.

Reizen Australie

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors