Resorts Australië

Resorts Australië

Ga je voor pure ontspanning en echte luxe waarbij je je inspanningen tot het minimum kunt beperken? Dan is een resort helemaal jouw ding. In Australië heb je keus uit vele soorten resorts.

Je kunt relaxen in een omgeving met wuivende palmen, een blauwe zee en een wit strand op loopafstand van je bed op de Australische eilanden. Maar ook in de ruige outback en in de Tasmaanse wildernis kun je je volledig ontspannen.

ZELF NAAR Australie?

Bekijk alle 123 reizen naar Australie

Je moet er wat dollars tegenaan gooien, maar dan beleef je ook wel een ultiem relaxte tijd.

Hayman Island

Voor het upperclass luxegevoel zit je op Hayman Island in Queensland helemaal goed. Bij aankomst op het vliegveld van Hamilton Island krijg je al een glas champagne in je hand gedrukt, nog voor je goed en wel op het glanzende witte cruiseschip richting Hayman Island vaart. Daar aangekomen vind je de meest luxueuze faciliteiten die er voor zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

Naast verschillende restaurants, bars en sportfaciliteiten zijn er beauty salons, health clubs, zwembaden met watervallen en tropische eilandjes, spa's, kamers met marmeren badkamers aan het witte strand met uitzicht op de blauwe oceaan.

El Questro

Dit resort is uniek in zijn soort en typisch Australisch: El Questro ligt namelijk midden in de Outback van The Kimberley! Maar dan wel in een oase met bossen, struiken waar duizenden vlinders op afkomen, turkooizen waterpoelen en watervallen.

Als ontbijt krijg je locale tropische vruchten en later op de dag serveren ze verse vis en rundvlees van de barbecue. Bijzonder zijn de slaapplaatsen: dit zijn cabins, natuurlijk van alle luxe voorzien, met een speciaal dak waardoor alle unieke geluiden van de Outback zijn te horen.

Cable Beach Resort

Waar de Great Sandy Desert grenst aan de turkooizen Indische Oceaan ligt een van de mooiste stranden van Australië: Cable Beach. En het Cable Beach Resort. Dit resort is bijzonder en zeker een bezoekje waard. De architectuur, een mix van de tropische Kimberley stijl met de grandeur van een Chinees paviljoen, symboliseert de verschillende culturen die in deze omgeving voorkomen.

Hieromheen ligt 26 hectare grond met bijzondere bomen en planten. Het interieur is aangekleed met verschillende koloniale en exotische kunstwerken. In het resort kun je kiezen voor een kamer met uitzicht op de oceaan of op de tropische tuin.

Cradle Mountain Lodge

In tegenstelling tot veel andere resorts in Australië kun je hier niet snel in je zomerkleding vanuit je kamer met een cocktail relaxen in de buitenlucht. Het klimaat van Tasmanië is daar wat te guur voor. Maar deze kou, en vooral in de winter met kans op sneeuw, zorgt ervoor dat je je terugtrekt in de gezellige lodges in de bergen van dit resort.

Hier kun je romantisch bij het haardvuur zitten en genieten van het geweldige eten en goeie wijnen die hier worden geserveerd. Maar ga toch vooral ook naar buiten want de Tasmaanse wildernis rond dit resort is schitterend mooi!

Reizen Australie

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors