Binnenlandse vluchten in Australie

Binnenlandse vluchten in Australie

In Australië worden grote afstanden meestal per vliegtuig afgelegd, wat niet vreemd is in zo'n gigantisch land. Er is dan ook een dicht netwerk van lokale en regionale luchtvaartdiensten en zelfs de meest afgelegen plaatsjes zijn vaak per vliegtuig te bereiken. Vliegen is over het algemeen duurder dan de bus of trein. Maar ook in Australie vindt er een fanatieke concurrentie tussen de verschillende maatschappijen plaats en kun je er toch vaak een voordelig(er) ticket uitslepen.

Goedkope binnenlandse vluchten worden vaak aangeboden wanneer je je ticket in je thuisland boekt, dus informeer even bij je reisbureau. Wanneer je je van tevoren nog niet zo wilt vastleggen, zijn er in Australië ook kortingen voor buitenlandse toeristen die kunnen aantonen dat ze niet in Australië wonen.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors