Surfen Tasmanië Jouw vakantie naar Australië begint hier!

Surfen Tasmanië

door Getaway Travel

Wat veel minder bekend is, is dat je ook op Tamanië kunt surfen. In het noordwesten kun je surfen bij Marrawah. Je hebt dan bovendien een prachtig uitzicht op Mount Cameron.

Langs de oostkust van Tasmanië zijn meer surfspots te vinden zoals St Helens en Bicheno. Vooral de right breaks van Boneyard mag je niet overslaan. Echt goede golven krijg je hier pas tijdens het cyclonenseizoen, maar dat is de laatste jaren minder krachtig.

ZELF NAAR Tasmanië?

Bekijk alle 7 reizen naar Tasmanië

Surfspots in Hobart

Bij Hobart kun je als het weer meezit (en de wind uit het zuiden komt!) het best terecht bij Seven Mile Point of Clifton Beach. Onlangs kwam de Shipstern Bluff onder de aandacht van surffanaten van over de hele wereld. Maar deze spot is alleen aan te raden wanneer je erg ervaren bent, want het kan er nogal ruig aan toe gaan.

Zelf surfen tijdens je rondreis door Australië?

Droom jij er al een tijdje van om met een surfboard door het water te peddelen? Of wil je weleens echt een hoge golf pakken? Wat je surfniveau ook is, Oak Travel organiseert verschillende surfreizen naar Australië. Leer surfen op een surfweekend in Sydney. Ga mee op surfkamp in Byron Bay. Of haal je instructeurdiploma en geef zelf les.

Liever je steentje bijdragen aan de natuur? Bij Oak Travel kan je ook vrijwillig meehelpen aan het behoud van de duinen, oceaan en stranden. Of wat dacht je van een beach clean-up?

Surfen Tasmanië zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Australië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Australië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Australië Desk!

Reizen Tasmanië

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors