Stanley Jouw vakantie naar Australië begint hier!

Stanley

door Getaway Travel

Negentiende eeuwse vissershuisjes sieren de straten van het kleine vissersdorpje Stanley. De geur van verse fish and chips komt je hier tegemoet.

The Nut

Stanley is een schiereiland in het noordwesten van Tasmanië. Aan de noordkant van de landtong ligt de 143 meter hoge Circular Head berg, ofwel The Nut. De berg is eigenlijk een vulkanische prop. De top is plat en je kunt deze bereiken met een stoeltjeslift. Tijdens deze rit geniet je van een spectaculair uitzicht over de blauwe haaien, de haven en de straatjes van Stanley.

ZELF NAAR Tasmanië?

Bekijk alle 10 reizen naar Tasmanië

Dip Falls Big Tree

Vanaf het dorpje kun je ook een prachtige tocht maken naar Rocky Cape National Park. Halverwege de route vol zeezichten en hoge bergen, kun je stoppen bij Dip Falls Big Tree. Deze eucalyptusboom van ongeveer vierhonderd jaar oud heeft een omtrek van zeventien meter.

Stanley zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Australië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Australië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Australië Desk!

Reizen Tasmanië

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors