Grampians National Park

Reviews Grampians National Park

8,6
8,9 Algemene ervaring
9,3 Natuur
8,3 Stranden
8,3 Wildlife
8,3 Overige activiteiten
8,7 Bereikbaarheid
  • Aantal reviews: 3
  • Aantal waarderingen: 7

Victoria (bezocht in december 2007)

Review geschreven door Tom Mom op 07 augustus 2018

Zeer mooie vergezichten.
Natuur is er wonderschoon.
Watervallen gigantisch.
Kort gezegd: Prachtig daar!
Als je nu nog twijfelt dan kun je beter naar Oostenrijk afreizen en daar gaan kijken naar de watervallen.
Thuis is a live experience!

7,3
7 Algemene ervaring
7 Natuur
8 Stranden
7 Wildlife
7 Overige activiteiten
8 Bereikbaarheid

Pluspunten Grampians National Park

  • wonderschoon

Minpunten Grampians National Park

  • kan er zeer heet zijn
Ultieme tip: Gewoon doen!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Geweldige roadtrip (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Martijn van der Sloot op 14 november 2017

Grampians National Park is een onwijs gaaf natuurgebied waar je kilometers kan rijden zonder iemand tegen te komen.
Het National Park heeft heel veel uitzicht punten en hele mooie verborgen pareltjes.
Als we ooit weer in Australië zijn, dan gaan we zeker weer met de auto door dit gebied rijden, want je ziet elke keer weer iets nieuws.

9,3
10 Algemene ervaring
10 Natuur
10 Stranden
8 Wildlife
10 Overige activiteiten
8 Bereikbaarheid

Pluspunten Grampians National Park

  • Rust
  • Ruimte
  • Uitzichten
  • Mooie natuur
Ultieme tip: Vergeet zeker niet met zonsopgang naar Boroka Lookout te gaan. Eén van de mooiste ervaringen die wij hebben gehad in Australië.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mother Earth at her finest (bezocht in oktober 2005)

Review geschreven door Christel Weerepas op 07 mei 2017

Wat een prachtig park om te bezoeken. Puur natuur, prachtige vergezichten, elke keer een andere kleur die de pracht en praal van de omgeving laat zien. Mackenzie Falls is een speciaal plekje, één waar vrijwel het hele jaar door de waterval zijn gang kan gaan. De natuur kan er doen wat ze wil. Als je dan even gaat zitten, luistert, van je omgeving geniet, de tinteling van de zonnestralen op je huid voelt en de waterdruppels in je gezicht, dan weet je toch wat puur geluk is!

9,2
9 Algemene ervaring
10 Natuur
8 Stranden
9 Wildlife
9 Overige activiteiten
10 Bereikbaarheid

Pluspunten Grampians National Park

  • Omgeving
  • betaalbaar
  • vriendelijke locals
  • dieren
  • planten
Ultieme tip: Boek een overnachting in één van de vele verblijven in het regenwoud; 's avonds erg donker, prachtige sterrenhemel en luisteren naar het geluid dat de dieren 's nachts maken.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers
Waardering door Toon Sanders op 09 aug. 2018
8,0

9

Algemene ervaring

10

Natuur

6

Stranden

9

Wildlife

7

Overige activiteiten

7

Bereikbaarheid
Waardering door Petra van den Dries op 08 aug. 2018
9,7

9

Algemene ervaring

10

Natuur

10

Stranden

10

Wildlife

9

Overige activiteiten

10

Bereikbaarheid
Waardering door Fred Versfeld op 07 aug. 2018
8,0

8

Algemene ervaring

8

Natuur

nvt

Stranden

nvt

Wildlife

8

Overige activiteiten

8

Bereikbaarheid
Waardering door Eduard Huis in ‘t Veld op 07 aug. 2018
9,0

10

Algemene ervaring

10

Natuur

8

Stranden

7

Wildlife

nvt

Overige activiteiten

10

Bereikbaarheid
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insidertips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors