Klimaat Victoria

Klimaat Victoria

Het klimaat van Victoria is gematigd en kent vooral in Melbourne vier duidelijke seizoenen.

De zomers zijn vaak warm en zonnig en in de winter is het in Victoria fris en koel. De zomer is van oktober tot april met een maximum temperatuur van 25 graden Celsius en een minimum van 14 graden. De gemiddelde watertemperatuur is dan 22 graden.

De winter is van mei tot september en kan het maximaal 15 graden worden en is er een minimum van 6 graden. Het water is dan ongeveer 11 graden.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors