Vervoer Tasmanië

Vervoer Tasmanië

Tasmanië kun je op twee manieren bereiken: met de ferry of per vliegtuig.

Ferry

Per ferry naar Tasmanië is wellicht de mooiste manier om te reizen. Vanuit Melbourne vertrekt de ferry Spirit of Tasmania die je in 10 uur naar Devonport vaart. Je kunt je auto meenemen op de boot.

Je ticket kun je het beste van tevoren boeken via Spirit of Tasmania. Houd er rekening mee dat de prijzen in het hoogseizoen - december en januari - hoger liggen en het een stuk drukker kan zijn.

Vliegtuig

Je kunt met verschillende luchtvaartmaatscchappijen naar Tasmanië. Ook hier beconcurreren deze maatschappijen elkaar dus je kunt met een beetje mazzel behoorlijk goedkoop een ticket regelen. Kijk voor de beste deals bij Virginblue, JetStar en Qantas. De meeste vluchten gaan naar Launceston en Hobart vanuit Melbourne, Sydney, Adelaide en Brisbane.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors