Riksja Australie Bouw je eigen Australië reis

Reviews Riksja Australie

9,1
9,2 Algemene ervaring
9,5 Boekingsproces
9,0 Reisleiding
9,0 Accommodatie(s)
8,5 Vervoer
8,5 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 5
  • Aantal waarderingen: 5

Een WOW reis en verloofd terug gekomen (bezocht in oktober 2015)

Review geschreven door Vera Sluijsmans - Steenland op 11 oktober 2018

Eerlijke adviezen, super contact via mail en telefonisch,een klein cadeautje bij aankomst en alles tot in de puntjes goed geregeld zodat wij heerlijk konden genieten van onze wel verdiende vakantie! En na onze vakantie ook even contact met ons opgenomen; hoe onze vakantie was en of er verbeter punten waren. We hebben Thailand en Costa Rica ook via Riksja geboekt.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Australie

  • bijzondere slaapplekken
  • alles van te voren al geboekt
  • geen stress op vakantie

Bezochte landen

  • amerika
  • azie
  • ,zuid amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Persoonlijke rondreis Australië (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Frans ten Bookum op 30 september 2018

Prettig meedenkend en ervaren medewerkers. Alles kan en alles wordt geregeld. Zelfs als je toch besluit een eerder voorstel voor een reis aan te passen dan is dat geen probleem. Denken mee om je tijd zo optimaal te gebruiken.

9,3
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Australie

  • Vervoer
  • uitstekend
  • lokale kennis

Minpunten Riksja Australie

  • prijs?

Bezochte landen

  • Australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Waanzinnige Vakantie om nooit te vergeten. (bezocht in oktober 2015)

Review geschreven door Anne De Keijzer op 20 mei 2017

Voor het eerst zo ver op reis en georganiseerd door Australie.nl, vanaf het eerste contact tot de laatste dag van de vakantie een prima service en prima accommodatie die ze voor ons hadden geboekt in alle plaatsen waar we kwamen.

Pluspunten Riksja Australie

  • Je kan alles op je gemak doen
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Het is een prachtig land veel natuur mooie steden en historie (bezocht in december 2003)

Review geschreven door lia zwiebel op 09 mei 2017

Ik ben al een aantal keer in Australië geweest, het is een prachtig land met mooie natuur en steden. De cultuur is erg mooi (aboriginals) en erg veel dieren. Vooral de country stad Tamword is het waard om te bezichtigen.

Pluspunten Riksja Australie

  • de zoo
  • ,haven van sydny
  • ,katoenvelden
  • , bloumauntens
  • ,cofsharborn

Minpunten Riksja Australie

  • informatie kleine
  • plaatsen

Bezochte landen

  • geen
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Wat een reis! (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Esther Houtkamp op 07 mei 2017

Ontzettend gave reis waarbij we veel gezien hebben van Australië. Zowel het midden als de westkust. Wel is alles met name rondom Ayers Rock ontzettend lang rijden. Hoewel we dit wisten, viel dat toch wat tegen. Desondanks daar wel het mooiste plaatje van de reis geschoten!

Pluspunten Riksja Australie

  • op maat gemaakt
  • persoonlijk
  • snelle communicatie via mail

Minpunten Riksja Australie

  • welkomstinformatiepakket ontbrak
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Gonny BLind op 25 sep. 2018
10,0

10

Algemene ervaring

nvt

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

nvt

Prijs-kwaliteit
Waardering door Elma Smajic op 18 dec. 2016
7,7

8

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

7

Vervoer

6

Prijs-kwaliteit
Waardering door Manzano Amsterdam op 13 dec. 2016
8,7

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

8

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

8

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit