Campers Down Under Come and say g'day!

Reviews Campers Down Under

9,3
9,4 Algemene ervaring
9,5 Boekingsproces
9,4 Reisleiding
9,1 Accommodatie(s)
9,2 Vervoer
9,1 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 96
  • Aantal waarderingen: 193

Prima organisatie (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Luc van Gerrevink op 04 oktober 2019

Uitstekende service. Goede kwaliteit. Prima advisering.
Uitstekende service. Goede kwaliteit. Prima advisering.
Uitstekende service. Goede kwaliteit. Prima advisering.
Uitstekende service. Goede kwaliteit. Prima advisering.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Luxe reizigers

Een prachtige camperreis door west Australie (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Gerard Meijerink op 04 oktober 2019

Prima voorlichting. Deze mensen kennen het land en zijn (on)mogelijkheden. Alle reserveringen klopten en de lokale service van de camperverhuurder was prima. Alles bij elkaar voorwaarden voor een zorgeloze vakantie in west Australie

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • VS
  • canada
  • z afrika
  • australie
Aangeraden voor: Stellen

Oost Australië van zuid naar het noorden. (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Ton de Bruin op 04 oktober 2019

Duidelijke adviezen en voorwaarden, scherpe prijs en prima reisadviezen (route). De aanbevolen camper voldeed helemaal aan onze verwachtingen en was zo goed als nieuw. Gaan dit jaar wederom met hun op reis, deze keer naar Nieuw-Zeeland.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • Duidelijke adviezen
  • Goede voorwaarden en een scherpe prijs

Minpunten Campers Down Under

  • Geen

Bezochte landen

  • Australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

3 weken rondreis Zuidereiland nieuw Zeeland met camper (bezocht in maart 2019)

Review geschreven door Marcel de Haan Maria Hamers op 30 september 2019

Prima begeleiding, persoonlijke touch, goed advies, voortdurend contact, begeleiding tijdens reis, goede documentatie, vriendelijk personeel, prima prijs kwaliteit verhouding en nemen direct contact met je op als je een vraag hebt.

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Minpunten Campers Down Under

  • ons niet bekend
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Oostkust Australie (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Ben Rietkerk op 29 september 2019

Prettige organisatie om een niet alledaagse reis mee voor te bereiden en uit te voeren. In de voorbereiding denken ze mee in de wensen die je hebt. Ze geven het gevoel dat ze, ook als het wat anders loopt dan gepland, klaar staan voor je (gelukkig hebben we dat niet nodig gehad).

8,8
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • persoonlijk contact
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Rondreis met camper NZ en Aus (bezocht in april 2019)

Review geschreven door Monique Jansen op 29 september 2019

Fijne dienstverlening, snel antwoord en ook prima afhandeling bij het verhuurbedrijf bij enkele aandachtspunten. Ook de reisschema’s, tips ed zijn erg handig. Ze weten veel van Australie en Nieuw Zeeland doordat ze er zelf ook reizen. Ik heb een fijne reis gehad door hen!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • Prima dienstverlening
  • handige reisschema’s

Minpunten Campers Down Under

  • geen

Bezochte landen

  • Nieuw Zeeland en Australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mooie reis can Perth naar Melbourne (bezocht in december 2018)

Review geschreven door H Heun op 29 september 2019

Super goede camper geregeld en tevens allerlei tips en leuke bezienswaardigheden op de route aangegeven om maar zoveel mogelijk van de reis te kunnen zien en genieten.
Ze denken mee en zijn er niet op uit om het zo duur mogelijk te maken maar wel zo mooi mogelijk. Daarom zal ik ook de volgende reis weer bij hun boeken.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • snel en correct
  • prijstechnisch goed
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Droomreis Australië (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Yvonne van Daalen op 29 september 2019

Fantastische service. Regelen alles. Wanneer je een vraag hebt krijg je direct antwoord. En het is alsof je de mensen al heel lang kent. Heel erg vriendelijk. Geven een route mee die ze zelf ook hebben gedaan. Altijd makkelijk !!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Australië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Trip Australië (bezocht in mei 2019)

Review geschreven door Hans Katgert op 28 september 2019

Prima keuze qua camper en voorlichting omtrent reisperiode. Persoonlijke benadering en advies omtrent routes. Zeer compleet informatiepakket.
Overzichtelijke site met een eigen omgeving vwbt jouw documenten.

9,6
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • Persoonlijk
  • Professioneel
  • Betrokken

Minpunten Campers Down Under

  • Geen
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

‘Once in a lifetime’ reis (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door Linda van Beek op 01 september 2019

Na een persoonlijk telefoongesprek waarin wij onze wensen kenbaar hebben gemaakt, kregen we een reis op maat met diverse mogelijkheden. De reis was super snel geregeld door Campers Down Under. Alle informatie, tips en reisbescheiden zaten bij elkaar onder een beveiligde link. Er werd meegedacht over handige aankomsttijden i.v.m. ophalen en afleveren van de camper en handige weetjes voor het reizen met kinderen (9 & 13 jaar). De camper was zeer luxe en handig in gebruik!
Wij hebben een onvergetelijke reis gehad!!

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • alle reisbescheiden onder 1 beveiligde link
  • meedenken uit ervaring over reizen met kinderen en aankomst- en vertrektijden
  • reis op maat na een persoonlijk telefoongesprek

Bezochte landen

  • Australië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers

Ries naar Nieuw-Zeeland per camper (bezocht in februari 2019)

Review geschreven door Sofie Waarts op 23 maart 2019

Snelle reactie en aardig aan de telefoon. Echter alleen een (onduidelijke) factuur en boekingsbevestiging, wat de kosten onduidelijk maakt en soms het idee geeft dat je niet goed bent ingelicht. Verder vooral via mail goed bereikbaar.

5,2
6 Algemene ervaring
6 Boekingsproces
6 Reisleiding
4 Accommodatie(s)
4 Vervoer
5 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • persoonlijk

Minpunten Campers Down Under

  • kosten
  • onduidelijk

Bezochte landen

  • nieuw-zeeland
Aangeraden voor: Luxe reizigers

Geweldige rondreis doen under (bezocht in januari 2019)

Review geschreven door Djois Pennings op 25 februari 2019

Wij hebben via campers down under een Cruisin camper gehuurd. Het was het perfecte vervoermiddel om samen met ons gezin rond te reizen in australie. Wij zijn goed geïnformeerd en de service was prima. Voor vragen konden we ook altijd bellen. Wij hebben mede hierdoor volop kunnen genieten van onze reis. Wij vonden het echt de reis van ons leven.
Wanneer wij weer besluiten om op reis te gaan richting australie, zullen wij zeker weer gebruik maken van de diensten van Campers down under.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Camper trip oost-kust Australie (bezocht in januari 2019)

Review geschreven door Bert de Groot op 22 februari 2019

Campers down under was zeer behulpzaam en we hebben een fantastische tijd gehad met onze camper! We vonden het erg jammer dat we hem weer in moesten leveren en hebben geen enkele problemen gehad tijdens de reis. Bedankt Campers Down Under!

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Down under, 4 weken australie (bezocht in januari 2019)

Review geschreven door Ellen Kraan op 13 februari 2019

Goede prijs kwaliteit verhouding. Persoonlijke adviezen. Veel info over Australië. Ook bereikbaar tijdens reis zelf. Goed advies voor studio Adelaide, dit was goed gelegen tav centrum en vliegveld. Advies telefoon gebruiken in Australië

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • australie
Aangeraden voor: Stellen

Australië camperhuur (bezocht in januari 2019)

Review geschreven door Christine Arkes op 27 januari 2019

Na het opvragen van de offerte werden we gebeld door Peter. Hij gaf ons telefonisch zeer uitgebreid en nuttig advies over onze plannen. We hebben naar aanleiding van zijn informatie onze plannen aangepast, waar we achteraf heel blij mee waren.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Amerika
  • Canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers

Camperreis Nieuw Zeeland (bezocht in november 2018)

Review geschreven door Leander Veeger op 03 januari 2019

De camper, Mercedes Sprinter 3,3 TDI was een heel prettig voertuig dat gemakkelijk te besturen was. De verhuur organisatie in Nieuw Zeeland is gigantisch groot; wel 100 voertuigen worden er in Auckland per dag gewisseld. Dan is het begrijpelijk dat er wel eens wat mis kan gaan. We misten 3 gordijnen en moesten daarom weer terug. Er waren veel te veel lakens, handdoeken en dekens. De TomTom met WiFi zender moest regelmatig weer opnieuw opgestart worden om ontvangst te krijgen. Op het eind van onze fantastische reis kwam er geen geluid meer uit de TomTom. Het personeel was buitengewoon prettig en coulant.

8,0
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
7 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers

Prachtige reis om nooit te vergeten! (bezocht in november 2018)

Review geschreven door Charles Twint op 22 december 2018

CDU heeft in goed overleg met ons een prachtige reis samengesteld, vliegtickets,hotel en camperhuur en dat is zo fijn als het goed geregeld is en dat was het zeker. Het is heel belangrijk als er in het voortraject goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant en dat is ons goed bevallen. Dus mochten wij weer zo’n reis maken dan kiezen wij weer voor CDU.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • Dat ze luisteren naar de wensen van de klant
  • ,vlotte reactie via email
  • Tips en suggesties aandragen

Minpunten Campers Down Under

  • bedden en linnengoed omruil van vuil naar schoon was niet goed verlopen de communicatie daarin kan misschien nog wat beter.

Bezochte landen

  • Australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Super geregeld met Campers Down Under (bezocht in november 2016)

Review geschreven door P.H. Grimberg op 07 oktober 2018

Goede hulp gehad bij het boeken van onze camperreis, dat is zonder deskundige hulp bijna niet te doen.
Alles heel duidelijk, vriendelijk en goed begeleid. Geeft je een gerust gevoel als je op reis bent om te weten dat je altijd advies kunt vragen aan Campers Down Under

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • persoonlijk
  • deskundig
  • goede tips
  • goede begeleiding

Minpunten Campers Down Under

  • ik kan niets verzinnen

Bezochte landen

  • Australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Rondreis Australie (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Dennis Nicole Fortuin Dallinga op 12 september 2018

Super mee gedacht over wat de beste rondreis was, goede camper geregeld, totaal geen problemen gehad alles top geregeld. Bij de camper zat ook een tablet met onboard wifi waardoor we steeds overal bereikbaar waren.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Camperreis Australië (bezocht in december 2016)

Review geschreven door P.H. Grimberg op 12 september 2018

Zeer goede organisatie om een camper te boeken, zij hebben veel kennis en ervaring. We hebben al weer een volgende camperreis op de planning staan en ook deze camper is geregeld bij Campers Down Under!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • persoonlijk
  • veel kennis
  • veel ervaring
  • deskundig advis

Minpunten Campers Down Under

  • ik kan niets bedenken
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers