Met je rugzakje door Australië hobbelen? Check hieronder dé specialisten op het gebied van backpacken
Like ons op Facebook

Backpacken Australie

Australië is bij uitstek een backpack land! Niet voor niets beginnen jaarlijks vele reizigers aan hun backpack avontuur Down Under. Een avontuurlijke manier van reizen, nieuwe mensen ontmoeten en het gevoel van de ultieme vrijheid hebben maken backpacken door Australië aantrekkelijk. Lees verder

Travel Active

Met een ‘no-worries’ gevoel richting Australië om te gaan backpacken? Travel Active is al 25 jaar dé Australië specialist! Het enthousiaste Backpacken team helpt jou bij de perfecte voorbereiding van jouw reis. Kies voor één van de groepsvluchten, als je het leuk vindt om met andere backpackers naar Sydney af te reizen. Eenmaal aangekomen in Sydney staan de lokale collega’s van Travel Active voor je klaar.

Oak Travel

Met een backpack op je rug de mooiste plekken van de wereld ontdekken, verandert je echt als mens. Misschien ga je voor een aantal weken of maanden backpacken, maar wie weet blijf je hangen op een fascinerende plek en vind je een leuke baan. Met een Working Holiday visum opzak, kun je het backpacken combineren met werken. Het Oak Travel team zorgt voor de gaafste startpakketten in Sydney, Melbourne, Brisbane en Cairns. Alles wordt voor je geregeld in Australië, dus bij aankomst kun je direct genieten en ontdekken!  #LOSTINTRAVEL

Hostelworld

Backpacken in Australië? Een hostel voor je verblijf gedurende de eerste dagen in Australië boek je bij Hostelworld. Hostelworld biedt een enorm aanbod aan hostels waar je uit kunt kiezen wanneer je in Australië gaat backpacken. Verder worden de hostels beoordeeld door middel van recensies en zie je in een oogopslag hoeveel geld je kwijt bent.

Reisadviesdesk

Backpacken door Australië vergt nogal wat voorbereiding. Gelukkig helpt de Reisadvies Desk je met alles wat hierbij komt kijken. De Reisadvies Desk neemt het zoekwerk van je over en stelt je ideale backpack reis naar Australië voor je samen met het budget en de wensen die jij voor ogen hebt. Vul vandaag nog het formulier op de website in.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Australië kenner
Reis van de maand
Rondreis Australië - va € 4295
reisvdmaand-australie.jpeg

Deze fantastische reis met veelzijdige natuur en bijzondere cultuur van de Aboriginals, start in Sydney.

  • Bezoek onder andere het Opera House, de Harbour Bridge en de Royal Botanic Gardens
  • Ga snorkelen en duiken bij het Great Barrier Reef
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Australië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Meer Australie.nl