Australie.nl Win kaarten tentoonstelling Tracking Memories
Like ons op Facebook

Win kaarten tentoonstelling Tracking Memories

Het AAMU is hét museum voor hedendaagse Aboriginalkunst in Europa. Na zestien jaar sluit het museum op 15 juni 2017 helaas haar deuren en ter ere daarvan is op 22 januari hun laatste tentoonstelling Tracking Memories. Het geheugen van het land gestart. Vind jij de geschiedenis van de Aborginalcultuur en de samenhang tussen kunstwerken wereldwijd fascinerend? Op Australie.nl maak je nu kans op twee kaartjes voor deze allerlaatste tentoonstelling.

In Tracking Memories zie je de belangrijkste collectie van het museum van de afgelopen zestien jaar, samen met andere thematische werken. Omdat de samenhang tussen kunstwerken centraal staat, gaat Aboriginalwerk in samenspraak met Europese en Afrikaanse kunst. Op die manier wordt vergeleken hoe verschillende culturen uit verschillende continenten de geschiedenis waarnemen en het collectieve geheugen verbeelden. 

Met de tentoonstelling wordt gereflecteerd op de westerse geschiedenis, het kolonisatieverleden en de nog altijd doorwerkende invloed daarvan op de actualiteit in Afrika, Australië en Europa. Zo laat het AAMU een blijvende herinnering achter aan de Aboriginalkunst. 

Meer informatie:
Tentoonstelling Tracking Memories
Datum: 22 januari tot en met 15 juni 2017
Locatie: AAMU Museum voor hedendaagse Aboriginal kunst, Oudegracht 176 te Utrecht

Win kaarten tentoonstelling Tracking Memories

Wil jij deze laatste kans niet laten schieten en je nog voor een keer laten verwonderen door de Aboriginal kunst? Van AAMU mogen wij drie keer twee kaarten weggeven + een kop koffie/thee met bonbon in het museumcafé. 

Met wie en waarom wil jij naar de tentoonstelling Tracking Memories? 

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor onze nieuwsbrief. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 
Like deze pagina

Specialisten Australië

Meer Australie.nl

Sponsors