Australie.nl Jouw vakantie naar Australië begint hier!
Like ons op Facebook

Win Insight Guide Australië

Altijd al Down Under willen gaan om koala’s te knuffelen, kangoeroes voorbij te zien huppelen en de Great Ocean Road te berijden? Dan is de Insight Guide Australië de perfecte reisgenoot voor jou!

In deze praktische reisgids vind je alle informatie en inspiratie die je nodig hebt bij jouw volgende reis door Australië. Je leest er alles over de beste restaurants, de leukste winkels en de fijnste feesten en festivals. Daarnaast leer je over de geschiedenis van het land en wat je moet doen in noodgevallen . Laat je meenemen langs de kust van Australië, naar het hart van de Outback, langs de Blue Mountains en de King Canyon en duik onder water bij het Great Barrier Reef. 

De vele kleurenfoto’s in het boek geven een goed beeld van de bezienswaardigheden die dit land te bieden heeft en met een ruime hoeveelheid aan plattegronden en kaarten zal je er niet snel verdwalen. Een must voor in de rugtas!

Meer informatie:
Insight Guide Australië 
Uitgeverij Cambium BV
Prijs: €24,90
Pagina’s: 400

Win een Insight Guide Australië

Kun je niet wachten om met deze gids door Australië te trekken? Van Uitgeverij Cambium mogen wij drie keer een Insight Guide Australië weggeven! Beantwoord de onderstaande prijsvraag.

Welk gebied van Australië hoop jij met behulp van de Insight Guide te gaan verkennen?

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor onze nieuwsbrief. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 

 
Like deze pagina

Specialisten Australië

Meer Australie.nl

Sponsors