Australie.nl Win een kekke camerariem!
Like ons op Facebook

Win een kekke camerariem - Australië.nl

Houd jij ervan om op reis zoveel mogelijk mooie beelden vast te leggen op jouw camera? En loop jij er het liefste ook nog een beetje leuk bij op reis? Dan is deze kekke camerariem helemaal wat voor jou!

De neopreen camerariemen van Kekke Camerariem hebben een buitenzijde voorzien van een leuke print en de binnenzijde is gemaakt van neopreen. Dit is een soort rubber wat vooral wordt gebruikt voor duikpakken en dergelijken en is dus extreem zacht en schuurt niet. Het snijdende gevoel van een normale camerariem is verleden tijd, en je loopt er ook nog eens hartstikke hip bij! 

Daarnaast zijn de neopreen camerariemen voorzien van snelbinders, waardoor je de camera binnen een mum van tijd loskoppelt. Deze binders zijn natuurlijk wel ontzettend veilig, ze dragen tot maar liefst vijftig kilo! 

Meer informatie:
Neopreen camerariem – Kekke camerariem
Breedte: verschilt per band, kijk dit goed na!
Draaggewicht: meer dan 50 kilogram
Prijs: €34,95

Win een kekke camerariem

Word jij ook zo blij van deze camerariemen en is deze riem een must voor jouw reisoutfit? Van Kekke Camerariem mogen wij maar liefst dertien exemplaren weggeven! Beantwoord onderstaande prijsvraag. 

Wat is de naam van de camerariem die jij wil winnen en waarom deze riem?

Bekijk de collectie op kekkecamerariem.nl en vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor onze nieuwsbrief. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina

Specialisten Australië

Meer Australie.nl

Sponsors