Australie.nl Win boek Australië: Een rondreis door het Zuiden - Australie.nl
Like ons op Facebook

Win boek Australië: Een rondreis door het Zuiden - Australie.nl

Ben jij benieuwd naar de bijzondere highlights van het zuiden van Australië? Lisanna neemt je mee naar de hoogtepunten, zoals Sydney, Melbourne en Adelaide. Maar ook naar onbekende, verborgen plekken. In haar boek Australië: Een rondreis door het Zuiden ontdekt je de diverse staten van Zuid-Australië, waar je gezellige steden, adembenemende natuurparken en mooie wandelroutes vindt. Het gebied strekt zich uit over een gebied van ruim 2000 kilometer dat je in 25 uur met de auto aflegt.

Lisanna Weston startte in 2016 haar eigen bedrijf in Australië, waar ze reislustige en avontuurlijke Nederlanders helpt met het samenstellen van hun reis. Ze heeft inmiddels veel van Australië gezien, maar ze ontdekt nog steeds nieuwe plekken.

Meer informatie:
Boek: Australië: Een rondreis door het Zuiden
Auteur: Lisanna Weston
Uitgeverij: Edicola
Aantal pagina’s: 160
Prijs reisgids: € 19,95

Zó maak je kans om te winnen

Ga jij binnenkort naar Zuid-Australië of ben je gewoon benieuwd welke bijzondere plekken en hoogtepunten Lisanna allemaal aanraadt in het zuiden van Australië? Wij mogen van uitgeverij Edicola drie exemplaren weggeven van het boek Australië: Een rondreis door het Zuiden! Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.

Welke plek in Zuid-Australië zou jij willen verkennen?

Vul hieronder je antwoord in. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

 

 
Like deze pagina

Specialisten Australië

Meer Australie.nl

Sponsors